Free cookie consent management tool by TermsFeed

Alcatel nu a prezentat doar telefoane la CES, companiei ii place sa vina si cu accesorii (chiar daca sunt produse finale sau doar prototipuri). In acest an, producatorul detinut de TCL a prezentat un e-reader de 4inch denumit Magic Flip, un e-reader ce se poate conecta la telefon prin Bluetooth. Acest e-reader pare incredibil de mic si subtire si este exact ce v-ati astepta sa fie: un e-reader ce poate fi purtat in buzunar capabil sa primeasca notificari de la telefon.

Noul E Ink reader accepta toate standardele e-book disponibile, acesta are 3 butoane capacitive sub display: inainte, inapoi si buton home. Unitatea demo prezentata de Alcatel nu avea instalata ultima versiune firmware si a prezentat cateva buguri. Magic Flip isi va face aparitia pe piata in lunile ce urmeaza. Alcatel este o companie apreciata pentru ideile neconventionale aduse pe piata cu riscurile acestora.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.