Free cookie consent management tool by TermsFeed

 Pentru a optimiza afisarea informatiilor relevante, Twitter a lansat un cont experimental, in scopul de a identifica mesajele si conturile noi relevante pentru utilizator. MagicRec este conceput in asa fel incat sa faca o trecere in revista rapida a mesajelor noi, trimitand apoi recomandari personalizate. Recomandarile se fac tinandu-se cont de activitatea celorlalte conturi pe care utilizatorul le urmareste. De exemplu, daca o parte dintre cei din reteaua personala incep sa urmareasca un cont nou, utilizatorul va fi notificat despre acest lucru si va primi la randul lui recomandarea de a urmari acel cont.

Twitter nu a facut nici un anunt oficial care prezinta detalii privind acest experiment, insa MagicRec este accesibil oricui doreste sa il urmareasca. Pana acum, singura aluzie la scopul existentei acestui cont se afla in descrierea lui:

„Acesta este un experiment Twitter. Urmariti-ma pentru a primi instant recomandari personalizate pentru utilizatori si continut prin mesaj direct.”

Share.
Avatar of Ioana Munteanu

Pasionata de dezvoltare web, design si social media. Consider ca mediul virtual este cel mai puternic formator de opinie existent.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.