Cel.ro este unul dintre cei mai mari retaileri din România iar în perioada 20-23 Mai, acesta organizează o frumoasă campanie cu reduceri. Dacă ești în căutarea unui laptop nou, vrei un router Wi-Fi bun, vrei un rucsac de calitate sau vrei să iți cumperi diferite accesorii pentru a-ți face un upgrade bine meritat la PC atunci acum este o bună ocazie de care trebuie să profiți.

Maîne este ultima zi de reduceri așa că aruncă rapid o privire peste reducerile Cel.ro și profită de ele!

Oferta este interesantă și include multe modele de laptop-uri performante care sunt oferite la prețuri reduse și cu 700 de lei față de cel obișnuit.

Printre laptopurile aflate la reducere puteți găsi și modelul HP 250 G4 care are un procesor Intel Core i3-4005U, 4GB capacitate a memoriei RAM, 1TB spațiu intern de stocare, unitate optică DVD/RW, ieșire HDMI, ecran cu diagonala de 15,6 inci, placă video integrată Intel HD Graphics 440 și o baterie cu trei celule. Acest model poate fi cumpărat la un preț de 1.300 de lei, preț redus de la 1.700 de lei.

Unitatea de stocare SSD Kingston V300 cu capacitatea de 240GB, conectivitate SATA 3 viteza de citire/scriere de 450MB/s poate fi achiziționat la doar 300 de lei (preț redus de la 420 de lei) iar modelul Intel 540 cu capacitatea de 480GB, conectivitate SATA3, viteza de citire/scriere de 560Mb/s/480Mb/s poate fi cumpărat la un preț de d oar 650 de lei.

Unele din produse sunt oferit alături de un cadou: un mouse, un rucsac pentru noul laptop achiziționat, un joc sau un mousepad.

Acestea sunt doar câteva exemple din ofertele disponibile în cadrul magazinului online. Vizitează Cel.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.