Familia de produse Transformer Book de la ASUS include dispozitive 2 în 1 care pot funcționa atât sub forma unei tablete cât și ca un laptop tradițional. ASUS a prezentat noul model Transformer Book T101 în cadrul unui eveniment din Franța.

Noul model Transformer Book folosește un procesor Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail alături de 2GB capacitate a memoriei RAM și conectivitate wireless Wi-Fi 802.11ac. Va fi disponibil în magazine cu 64GB sau 128GB spațiu intern de stocare și în culorile gri, albastru sau roz.

Acesta este al 2-lea model care folosește un procesor Cherry Trail. ASUS a lansat Transformer Book T100HA în 2015, model care folosea procesorul Atom x5-Z8500.

Conform companiei, acesta va ajunge pe rafturile magazinelor în luna August la prețuri ce încep cu 300 de euro. Puteți cumpăra modelul T100HA, resigilat, de la eMag, la un preț de aproximativ 1.400 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

  1. Avatar of Maya

    Bună ziua. Îmi doresc sa îmi cumpăr și eu un laptop Asus Transformer T101 pe culoarea roz. Caut peste tot și nu găsesc. Îmi poate spune cineva unde pot găsi?

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.