Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a finalizat în sfârșit prima actualizare majoră pentru Windows 11, care se numește Sun Valley 2. Într-o postare în cadrul comunității, compania a confirmat că versiunea minimă acceptabilă pentru Windows 11 22H2 este versiunea RTM 22621. Deși Microsoft nu a oferit o dată exactă pentru momentul în care marea actualizare a Windows 11 va putea fi descărcată, se poate spune cu siguranță că va fi cândva în viitorul apropiat. Cu această actualizare, Microsoft introduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri. De asemenea, se spune că Sun Valley 2 va include o serie de modificări backend care vor îmbunătăți performanța și stabilitatea.

Asus, Dell și alți producători de PC-uri au termen până la 5 septembrie 2022 pentru a instala Windows 11, versiunea 22H2 pe noile produse PC. Acest lucru ar putea însemna că vom vedea o lansare a Windows 11, versiunea 22H2 cu ceva timp înainte de această dată. Cu toate acestea, există mai multe indicii cu privire la lansarea Sun Valley 2, printre care: „Sistemele bazate pe Windows 11, versiunea 22H2 pot fi livrate cu drivere care au obținut compatibilitatea cu Windows 11, versiunea 21H2 până la 5 septembrie 2022”. Acest lucru înseamnă că producătorii de PC-uri au ca termen limită data de 5 septembrie pentru a instala 22H2 pe noile produse PC, ceea ce ar putea însemna că vom vedea o lansare a Windows 11, versiunea 22H2 cu ceva timp înainte de această dată.

Deși cu siguranță nu este vorba de un anunț al unei date oficiale de lansare, avem de-a face cu un indiciu deosebit de puternic că noua actualizare ar putea sosi în octombrie, permițând utilizatorilor să își actualizeze sistemul de operare în doar câteva luni. De-a lungul timpului, Microsoft a devenit cunoscut pentru practica sa de a oferi mai întâi versiuni beta dezvoltatorilor și mai apoi să le facă disponibile pentru toată lumea. Dacă luăm în considerare acest lucru, împreună cu disponibilitatea celei de-a patra versiuni beta pentru dezvoltatori și a celei de-a treia versiuni beta publice, este foarte probabil ca noua actualizare să fie lansată în octombrie. Chiar dacă nimic nu este sigur în acest moment, putem spune că așteptarea pentru noua actualizare nu va fi prea lungă.

Microsoft lăsat indicii cu privire la potențialele noi caracteristici ale acestei versiuni de-a lungul timpului, iar acest lucru a dus la unele speculații conform cărora compania nu este pe deplin sigură de planurile sale pentru viitorul sistemului de operare. Cu toate acestea, este posibil, de asemenea, ca Microsoft să își țină pur și simplu asul în mânecă pentru a impresiona utilizatorii atunci când va sosi momentul potrivit. Oricum ar fi, lipsa de informații din partea Microsoft a lăsat mulți utilizatori în așteptare cu privire la ce vor primi de la marea actualizare a Windows 11.

Cu toate acestea, având în vedere că WWDC se apropie, Microsoft ar putea avea dificultăți în a atrage atenția asupra ultimei sale versiuni. De asemenea, se așteaptă ca Apple să anunțe o actualizare a macOS la WWDC, iar noile caracteristici din macOS 13 ar putea fura cu ușurință lumina reflectoarelor. Indiferent de rezultat, odată cu confirmarea că Sun Valley 2 este în sfârșit gata, suntem pregătiți să descoperim ce promite această nouă versiune care credem că va fi foarte interesantă.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.