Free cookie consent management tool by TermsFeed

S-au pregătit multe surprize pentru această aniversare de 25 de ani a Google. Compania a fost fondată pe data de 4 septembrie 1998, dar cu toate acestea, Google a început să-și sărbătorească aniversarea pe data de 27 septembrie, începând cu anul 2005.

Ce Doodle special a fost creat pentru marea aniversare de 25 de ani a Google?

Doodle-ul special pentru aniversare constă în modificarea temporară a logo-ului, aspect pe care Google îl practică în mod obișnuit cu diferite ocazii, evenimente sau pentru a omagia persoane notabile. Logo-ul conține acum numărul aniversar „25”, integrat foarte bine în design-ul clasic.

În plus, funcția de căutare aduce și mai multe surprize. La o căutare obișnuită, vei observa în partea de sus a ecranului confetti de culori diferite, iar dacă vei face o căutare cu textul „Happy Birthday”, confetti-ul va începe să cadă pe ecranul Google. În plus, în partea stângă din josul ecranului, există și un buton special prin care vei putea să faci ca ploaia cu confetti să nu se oprească niciodată.

Compania Google
Sursa fotografiei: Shutterstock

Cine a fondat Google?

Larry Page și Sergey Brin sunt cercetătorii americani care au fondat Google în 1998, iar aceștia au pus bazele uriașei companii pe vremea când încă erau doctoranzi la Universitatea Stanford din California.

În 2015, Google a fost reorganizată ca o filială integral deținută de Alphabet Inc, iar Sundar Pichai a fost numit CEO în anul 2019, pe data de 3 decembrie.

Declarații despre marea aniversare de 25 de ani a Google

Este un imens privilegiu să atingem acest moment de sărbătoare – și nu am reușit să ajungem aici singuri. Am putea fi o companie tehnologică, dar Google este ceea ce este astăzi datorită oamenilor: angajaților noștri, partenerilor noștri și, cel mai important, tuturor celor care folosesc produsele noastre.(…) Deci, pe măsură ce sărbătorim astăzi cea de-a 25-a aniversare, sărbătorim și 25 de ani de curiozitate din partea voastră.

Sundar Pichai, CEO Google
Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.