Free cookie consent management tool by TermsFeed

În urmă cu câteva zile, Xiaomi a prezentat Mi Band 7, o nouă brățară smart, în timpul unei conferințe în China. Accesoriul se remarcă datorită unui ecran mai mare de 1,63 inch cu o rezoluție de 192 x 490 pixeli (cu 25% mai mare decât cel de pe Mi Band 6), un mod Always-On Display, o autonomie de 14 zile și 120 de moduri de urmărire a sporturilor, inclusiv mersul pe jos, alergarea și ciclismul. În plus, brățara va fi capabilă să urmărească ritmul cardiac și ciclurile de somn ale utilizatorului, precum și să ofere informații despre vreme și notificări de pe smartphone.

Potrivit unor rapoarte apărute pe Sina Weibo, rețeaua socială chineză, Xiaomi plănuiește acum să lanseze un Mi Band 7 Pro. Aceasta este în special opinia lui Ankit, un informator care afirmă acest lucru și pe Twitter. Trebuie reamintit faptul că firma Huami produce trackere de fitness pentru Xiaomi. Acesta din urmă nu a confirmat încă această informație. Dar noul produs va primi un ecran AMOLED și protecția de 50 de metri de impermeabilitate conform standardului 5ATM. De asemenea, se remarcă faptul că trackerul de fitness va primi un asistent încorporat. Prețul produsului este încă necunoscut.

La ce să ne așteptăm de la Mi Band 7 Pro

Mi Band 7
Xiaomi Band 7 este foarte asemănător cu predecesorul său, dar cu un ecran mult mai mare

Xiaomi Band 7 a apărut între timp și într-un magazin nespecificat, în care se observă că este foarte asemănător cu predecesorul său, dar cu un ecran mult mai mare. Banda inteligentă vine cu un preț de aproximativ 38 de euro (269 de yuani), deci un preț foarte rezonabil. Costul Xiaomi Band 7 NFC include costul materialelor, procesul de producție, transportul și marketingul. Compania obține un profit din fiecare unitate vândută, dar costul total este totuși relativ scăzut. Pentru a menține prețul scăzut, Xiaomi folosește o varietate de strategii de marketing. De exemplu, vinde adesea produse în pachete, oferă reduceri mari pentru cei care adoptă tehnologia lor timpuriu și utilizează marketingul de tip „word-of-mouth”. Ca urmare, Xiaomi Band 7 NFC este o opțiune accesibilă pentru cei care caută o nouă brățară inteligentă.

xiaomi band 7 nfc si pro
Xiaomi va lansa două versiuni de Mi Band 7

Dar veștile despre gama Xiaomi Band 7 nu se termină nicidecum aici. De fapt, dintr-o altă scurgere de informații aflăm că se vor lansa cu certitudine două variante ale acestui model, care a apărut în aplicația de blocare inteligentă Mi Door Lock și care regăsește atât smartband-ul Pro menționat mai sus, cât și modelul de bază cu NFC. Modelul standard nu este momentan discutat nicăieri, dar Pro ar putea ajunge să fie un dispozitiv mai scump decât cel obișnuit. De altfel, nu este încă clar ce fel de îmbunătățiri va aduce versiunea Pro față de cea standard.

În ceea ce privește bateria, se zvonește că va fi mult mai mare pe noul Xiaomi Mi Band 7 Pro decât versiunea normală, cu cel puțin 70 mAh mai multă capacitate. Această creștere a dimensiunii va face brățara mai mare și, posibil, mai grea, dar va permite integrarea cipului de localizare GPS, precum și a altor caracteristici care necesită mai multă energie. Autonomia suplimentară a bateriei va fi foarte bine primită de utilizatori, în special de cei care sunt activi și trebuie să își urmărească în mod constant locația. Dezavantajul este că dimensiunea mai mare s-ar putea să nu fie potrivită pentru toată lumea, iar greutatea crescută ar putea provoca un oarecare disconfort.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.