Microsoft continua sa inlocuiasca Nokia in ecosistemul Lumia

microsoft Lumia

Inca de cand Microsoft a terminat achizitia Nokia Devices and Services, compania a inceput usor sa inlocuiasca numele Nokia cu propriul sau brand.

Dupa ce a trecut ceva timp, pe 11 Noiembrie, ne putem astepta sa vedem lansat primul dispozitiv Microsoft Lumia. Microsoft Lumia 535, imagini cu acesta au iesit deja la iveala, foloseste brandul Microsoft ce este printat pe partea de sus a telefonului iar pe spate sunt imprimate numele Microsoft si logo-ul Windows.

Astazi, Mokia Conversations, canalul oficial de propaganda pentru platforma, a redenumit Lumia Conversations gazduit de Microsoft. Aditional, Microsoft a deschis un nou canal pe YouTube pentru brandul de telefoane (www.youtube.com/user/MicrosoftLumia). Va puteti abona la noul canal daca doriti dar fara a avea l ace sa va uitati momentan, nu este nici o graba.

Microsoft spune ca va inchide contul Twitter @NokConv si recomanda urmaritorilor sa mearga catre @Lumia pentru a fi la curent cu noutatile.

Poate ca stirile ce au aparut in presa despre faptul ca Nokia va lansa un smartphone de top nou ce va rula sistemul de operare Android a indignat Microsoft sa redenumeasca toate site-urile media ce au legatura cu brandul Lumia.

                  

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus