Free cookie consent management tool by TermsFeed

Echipa de dezvoltare PanguTeam a lansat noua utilitate Pangu8 pentru Mac OS X si Windows ce va poate oferi jailbreak pentru iOS 8.0-8.1.

Este imperativ sa va actualizati dispozitivul la ultima versiune a sistemului de operare iOS 8.1 inainte de a efectua operatiunea de jailbreak folosind aceasta utilitate. Va sugeram, daca sunteti interesati, sa faceti asta cat mai rapid deoarece Apple a blocat deja Pangu Jailbreak in versiunea beta pentru iOS 8.1.1 oferita dezvoltatorilor.

Utilitarul a ajuns la versiunea 1.2.1 pentru sistemele de operare Microsoft Windows si se afla la prima versiune dezvoltata pentru sistemele de operare Mac OS X.

Puteti folosi aceasta aplicatie pentru jailbreak la dispozitivele: iPod Touch, iPhone 4S, iPhone 5/5C/5S, iPhone 6/6 Plus, iPad Mini 2/3 si iPad, iPad Air/Air 2. Pentru aceleasi dispozitive ce ruleaza o versiune mai veche a sistemului de operare mobil iOS (7-7.x) puteti accesa: pangu.io pentru a descarca utilitarul.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.