Free cookie consent management tool by TermsFeed

Odată cu prezentarea noului Windows 10, utilizatorii au avut și șansa să încerce noul browser Microsoft Edge. Acesta pare a fi acceptat destul de bine de utilizatori și, potrivit mai multor teste de performanță, este un browser ce se mișcă bine iar Microsoft are planuri mari pentru acesta.

Cel mai mare minus al noului browser este lipsa extensiilor dar acestea vor fi disponibile în curând. Compania a confirmat că lucrează la un model de extensii sigure ce va oferi utilizatorilor o experianță de încredere și sigură.

Potrivit unui site de preview ce a publicat, accidental, o prezentare a extensiilor pentru Edge, acestea nu mai au un drum lung până la utilizatori. O să revenim asupra subiectului când vom avea informații mai multe.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Robert

    Merci pentru info, Marian. Imi place Edge din motiv ca e mai rapid ca alte browsere. Abia astept sa primeasca suport pentru extensii, pentru a-mi instala start.me, LastPass si AdBlock.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.