Free cookie consent management tool by TermsFeed


Cele 5 aplicatii includ Maps pentru Excel, Finance pentru Excel, Cautare de imagini pentru Word, Cautare de stiri pentru Word si Dictionar pentru Excel si Word.

Ideea vine in cresterea productivitatii permitand utilizatorilor sa extraga date din interfata de aplicatii Bing in aplicatiile Office, unde datele pot fi manipulate local si reimprospatate direct in aplicatii.

Bing Finance poate fi utilizata pentru crearea unui portofoliu intr-un tabel Excel ce poate fi reimprospatat cu preturile curente.

Facand click pe iconul „insert plus” in Word, utilizatorii pot cauta stiri pe Bing si insera rezultatele si videoclipurile in document, in timp ce cautarea de imagini pentru Work permite adaugarea imaginilor de pe web in documentele Word. Ambele rezultate reprezinta un panou in partea dreapta a documentului.

Dictionarul Englez Bing opreste nevoia de a lansa diferite aplicatii intre browser si document pentru corectarea erorilor de scriere sau a definitiilor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.