Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a anunțat că intenționează să pună capăt aplicațiilor și serviciilor Microsoft Band și Microsoft Dashboard începând cu data de 31 mai. Gigantul a încetat producția brățărilor încă de acum doi ani, dar a păstrat aplicațiile Band pentru a sprijini utilizatorii existenți. Acest lucru se va schimba însă de pe 31 mai, când serviciul va fi sistat și aplicațiile vor fi îndepărtate din Microsoft Store, Google Play și App Store.

Utilizatorii existenți ai brățării vor putea să își exporte datele înainte de sfârșitul lunii mai, iar serviciile furnizate de cloud vor înceta să funcționeze în iunie. Utilizatorii ar trebui să-și poată înregistra în continuare pașii zilnici, ritmul cardiac și antrenamentele, împreună cu datele legate de activitate și calitatea somnului. Dacă un utilizator Band resetează un dispozitiv, atunci îi va fi „imposibil să și-l reconfigureze”, conform spuselor celor de la Microsoft.

Unii utilizatori Microsoft Band vor fi eligibili pentru a primi o compensație de la gigantul producător de software. Microsoft permite utilizatorilor activi care și-au sincronizat datele înregistrate de Band cu Health Dashboard între 1 decembrie 2018 și 1 martie 2019 să solicite o rambursare a prețului plătit pentru achiziționarea dispozitivului. În mod surprinzător, Microsoft oferă 79,99 dolari pentru deținătorii de Band 1 și 175 dolari pentru dispozitivele Band 2. În cazul în care Microsoft Band este încă în garanție, aceleași sume vor fi disponibile pentru restituire.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of xpnet

    Este regretabil că un gigant precum Microsoft a pierdut bătălia pe segmentul de smartphonuri mai ales că aveau prețuri destul de accesibile și softul se mișca mult mai bine decât Android.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.