Mai este doar o saptamana pana pe 21 Ianuarie, data la care Microsoft organizeaza un eveniment dedicat pentru Windows 10. Ultima versiune a sistemului de operare a fost anuntata in toamna anului trecut iar Microsoft a fost rabdatoare cu oferirea detaliilor asa ca multi asteptam marele eveniment. In pregatirea pentru eveniment, compania are aplicatie denumita Phone Insider, aplicatie ce va oferi o previzualizare a Windows 10 pentru dispozitivele mobile.

Microsoft nu a divulgat in mod oficial punctele cheie ale evenimentului dar mai multe informatii sugereaza ca va exista o evidentiere pentru partea mobila a sistemului de operare. Unul dintre subiecte ar putea fi unificarea designului dintre telefoane si consola de jocuri a companei dar suntem bucurosi sa vedem orice informatie referitoare la evolutia sistemului de operare mobil.

Cat despre aplicatia Phone Insider, aceasta este disponibila angajatilor companiei momentan dar este foarte posibil sa fie deschisa si publicului larg in curand oferind capabilitatea de a afla despre noile functii alte sistemului inainte de lansarea Windows 10.

In final, a existat un zvon despre actualizarea Windows Phone 8.1 GDR2 dar aceasta nu a fost disponibila pana acum. Este posibil ca aceasta sa nu mai fie disponibila – cel putin nu in felul in care aceasta este asteptata. Unele functii ce indicau catre GDR2 au ajuns fara aceasta iar altele au fost incluse chiar in Windows 10.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.