Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a prezentat astăzi Surface Studio, primul desktop compact 2 în 1 al companiei care va intra în competiție directă cu iMac. Prezentarea a fost făcută în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi în New York. Microsoft Surface Studio este un sistem desktop compact 2 în 1 cu o bază solidă care încorporează componentele hardware.

La nivel de specificații tehnice, utilizatorii pot alege un procesor Intel Core i5 sau i7, o placă video Nvidia GeForce GTX 980M, până la 32GB capacitate RAM sau 2TB spațiu de stocare. Dispozitivul are două difuzoare cu sunet virtual surround 2.1, patru porturi USB 3.0, Mini DisplayPort, slot microSD și port Ethernet. Sursa de alimentare este integrată în baza dispozitivului.

Surface Studio are un ecran LCD pus într-o carcasă frumoasă de aluminium cu grosimea de 12,5mm. Acesta are diagonala de 28 de inci, o rație 3:2, 192ppi densitate a pixelilor și poate afișa o rezoluție de 4500×3000 pixeli.

Modelul cu u 8GB RAM, procesor Intel i5, placă video cu 2GB memorie și 1TB spațiu de stocare este disponibil la 3000$ iar prețul poate ajunge până la 4200$ pentru modelul cu 2TB spațiu de stocare, procesor Intel i7, 32GB RAM și 4GB memorie video.

Noul Microsoft Surface Studio poate fi pre-comandat începând de astăzi iar livrările vor începe din 15 Decembrie. Nu avem informații despre disponibilitatea produsului la noi în țară.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.