Microsoft a incercat in ultimii trei ani sa faca o schimbare semnificativa pe piata telefoanelor cu strategia Windows Phone, platforma este acum pe locul trei dupa ce a infrans BlackBerry iar compania tot forteaza cu ideea de a depasi urmatoarea limita, limita reprezentata de iPhone.

Oficialii Microsoft au facut o declaratie oficiala prin intermediul Neowin prin care sustin ca Windows Phone a invins deja iPhone in cel putin 24 de piete de desfacere, inclusiv Italia, Finlanda, Polonia, India, Africa de Sud si Nigeria. Acestea fiind spuse, unul dintre cel mai interesant fapt al acestor piete este acela ca sunt in curs de dezvoltare. Cu siguranta Windows Phone este popular in Finlanda dar popularitatea sistemului in India si Africa se datoreaza pretului ridicat al telefoanelor de la Apple. Dispozitive ca Nokia Lumia 520 si Lumia 521 costa de 5-6 ori mai putin fata de iPhone in aceste tari.

Italia ar fi singura tara din lista ce se dovedeste a fi mai atragatoare pentru Windows Phone iar Microsoft si partenerii sai isi continua dezvoltarea si promovarea produselor intr-un ritm alert.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.