Neptune Pine, smartwatch sau telefon la incheietura mainii?

Cand ne gandim la un ceas inteligent, trendul general este ceasul clasic alaturi de cateva imbunatatiri smart dar compania Canadiana Simon Trian nu s-a gandit mult la asta cand a creat ceasul Neptune Pine. Neptune Pine este in fapt un smartphone la dimensiunile unui smartwatch iar rezultatul nu pare a fi un ceas normal dar avand in vedere ca Pine si-a depasit scopul de 8 ori pe Kickstarter, consumatorii isi doresc produsul. Noul gadget a fost prezentat la CES 2014.

Neptune Pine are trei butoane de navigare (clasice Android) pe partea dreapta a acestuia, ecranul sau are dimensiunea de 2.4 inch si ruleaza o rezolutie de 320x240px. Ca specificatii, dispozitivul foloseste un procesor Snapdragon S4 de 1.2GHz alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 512MB, Pine are destula putere pentru a rula Angry Birds.

Neptune Pine are un slot pentru card microSD, difuzor si camera foto frontala, ceasul poate afisa o tastatura intreaga pentru a fi folosita in trimiterea de mesaje SMS sau email.

Editia de 16Gb a Neptune Pine va costa 335$ iar editia de 32GB va avea pretul de 395$. Ceasul Neptune Pine va fi lansat pe piata in luna Martie.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus