Microsoft a inceput sa trimita invitatii pentru evenimentul ce il va organiza pentru Windows 10 ce va avea loc pe 21 Ianuarie 2015 in Redomnd. La eveniment, Microsoft va prezenta Windows 10 pentru tablete si telefoane dar si imbunatatiri pentru versiunea desktop. functii ca: Continuum si, posibil, Cortana sunt pe lista prezentarilor.

La eveniment va fi prezentat si January Technical Preview ce va rezuma programul Windows Insider. Nu este clar daca Microsoft va lansa in aceeasi zi Windows 10 pentru dispozitivele mobil deoarece compania inca dezvolta functiile de baza pentru aceasta versiune. Odata ce aceasta versiune va fi gata publicului larg, sistemul de operare va primi actualizari la fel de multe ca si Windows 10 pentru desktop.

Evenimentul se va transmite live iar asta inseamna ca oricine il poate urmari in direct, prima prezentare publica a sistemului de operare nu s-a transmis live.

Windows 10 va veni cu un meniu de start, aplicatii ce ruleaza in fereastra, Tiles pe desktop, Mixview, Cortana, Continuum dar si multe alte functii pregatite de Microsoft.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.