Se pare ca Sony se pregateste sa anunte noua linie de telefoane Xperia Z4 la inceputul nului viitor. Primul smartphone din gama Xperia Z4 ar putea fi anuntat in cadrul evenimentului CES 2015 sau la MWC 2015, la doua luni distanta fata de primul eveniment.

Zvonurile se specificatiile Xperia Z4 Compact includ un cipset Snapdragon 810, un ecran FullHD cu diagonala de 4,7 inci, 3GB capacitate a memoriei RAM, camera foto principala cu un senzor de 20,7 MP si secundara cu un senzor de 5MP, 32GB spatiu intern de stocare dar si certificare IP68. Pare destul de puternic pentru un dispozitiv compact.

Alte zvonuri mai vorbesc de Xperia Z4 Ultra care detine un ecran Quad HD cu diagonala de 6,44 inci, cipset Snapdragon 810, 3GB memorie RAM, camera foto principala cu un senzor de 16MP si o bateria cu capacitatea de 3500-4000mAh.

Este de retinut si faptul ca cererea mare pentru noul cipset Snapdragon 810, lansarea Xperia Z4 Ultra si Xperia Z4 Compact ar putea fi amanata pentru al douilea trimestru al anului viitor. Intre timp, Xperia Z4 si Z4 Tablet ar putea fi prezentate in Ianuarie 2015 in cadrul evenimentului CES 2015.

Acestea sunt doar zvonuri ce circula in presa asa ca va trebui sa asteptam pana vom avea o confirmare oficiala din partea Sony.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.