Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mio a lansat în România patru noi modele de camere auto. Camerele MiVue C310, MiVue C320, MiVue 330 şi MiVue C335 sunt capabile să înregistreze conținutul video la o rezoluție FullHD și au un unghi mare de captare. Camerele sunt lansate în categoria entry-level așa că vor fi disponibile la prețuri acceptabile.

Modelul MiVue c310 poate capta conținutul video la o rezoțuție HD iar modelele MiVue C320, C330 și C335 sunt capabile să facă înregistrări video la o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli cu 30 de cadre pe secundă. Designul este unul elegant fiind și foarte ușoare.

Obiectivul noilor camere video auto cu o diafragmă F2.0 este o altă dotare importantă. Camerele permit înregistrarea clară a imaginilor, chiar şi în condiţii de lumină scăzută. O diferenţă o constituie şi unghiul de vizualizare. MiVue C310 are un câmp vizual de 110 grade, iar MiVue C320, MiVue C330 şi MiVue C335 de 130 de grade. Cu aceste unghiuri de vizualizare, cele patru camere pot capta toate detaliile din faţa maşini în momente critice.

Toate noile modele lansate dispun de un senzor G cu 3 axe oferind astfel capabilitatea de a înregistra direcțiile de deplasare. Sistemul poate arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, veți putea analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

Modelele C330 și C335 au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor și înregistrează simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, fiind soluţia ideală pentru şoferii care vor să se deplaseze în siguranţă la volan.

Pentru o înregistrare completă a călătoriei, noile camere video auto încep să filmeze încă de la pornirea motorului autoturismului. Mai mult, dispozitivele pot fi comutate la modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu.

Cele patru noi modele de camere video auto din familia de produse Mio MiVue sunt disponibile în România la prețuri ce încep cu 329 lei. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial eu.mio.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.