Mio lansează pe piața din România noua gamă de Navigații GPS cu cameră video inclusă, care stabilește un nou standard în domeniul navigației auto și al camerelor video auto: Mio MiVue Drive 50 LM, Mio MiVue Drive 55 LM, Mio MiVue Drive 60 LM, Mio MiVue Drive 65 LM Truck și Mio MiVue Drive 65 LM.

Noile sisteme MiVue Drive au un ecrane generoase cu fiagonale de încep de la 5 inci și și care pot ajunge la 6,2 inci. Acestea sunt capabile să înregistreze clipuri video la rezoluții Full HD sau chiar Extreme HD.

Camerele video și sistemul de navigație rulează simultan, capturând fiecare moment fără a opri indicațiile rutiere. Utilizatorii nu trebuie decât să aleagă opțiunea „cameră” din meniul principal sau direct din hartă și vor putea comuta pe camera auto video integrată. Camerele video au un obiectiv cu diafragmă de F1.8 (modelele Mio MiVue Drive 55 LM, Mio MiVue Drive 65 LM Truck și Mio MiVue Drive 65 LM) și F2.0 (modelele Mio MiVue Drive 50 LM și Mio MiVue Drive 60 LM), cu deschidere largă și dispun de unghiuri de vizualizare de 130° și respectiv 140° pentru a surprinde orice detaliu.

Camerele sunt echipate cu sistemul de navigație Mio Spirit cu actualizări gratuite pe viață. Șoferii nu trebuie să-și mai facă griji cu privire la instalarea unor hărți noi sau la schimbările care pot apărea la nivelul drumurilor dar vor primi și informații utile despre trafic în timp real, economisind astfel timp prețios prin evitarea traficului aglomerat și a zonelor congestionate.

Toate dispozitivele sunt prevăzute cu două funcționalități inteligente: Sistem avansat de asitență al șoferului (Advanced Driver Assistance System – ADAS) pentru asistență în timpul călătoriei, compus din: Lane Departure Warning System (LDWS – sistem de avertizare la trecerea involuntară peste liniile de separare a benzilor de circulație) și Forward Collision Warning System (FCWS – sistem de avertizare de coliziune frontală). Cele două sisteme asigură un nivel de siguranță suplimentar călătorilor, avertizând în cazul în care autovehiculul intră pe contrasens, evitându-se astfel o coliziune frontală. De asemenea, dacă distanța dintre mașina dumneavoastră și cea din față scade, de exemplu atunci când șoferul mașinii din față frânează, sistemul FCWS emite o alertă.

Mio MiVue Drive 65 LM Truck este prevăzut cu modul Truck, optimizat pentru vehiculele de mari dimensiuni, cum ar fi camioanele sau rulotele. Traseele sunt calculate în funcție de tipul de vehicul, greutate, dimensiune și sarcină (modul Truck nu este disponibil în toate țările).

Noile sisteme de navigație Mio MiVue Drive sunt disponibile deja în magazinele online de la noi din țară la prețuri ce încep cu 830 de lei. Poți vizita eMag pentru mai multe detalii despre noile sisteme de navigație lansate de Mio.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.