Xiaomi Mi Mix este un telefon unic pe piață care se evidențiază prin lipsa ramelor pe fața ecranului dar și prin alte tehnologii pentru redarea sunetului în difuzor sau specificațiile tehnice de top. Xiaomi a prezentat și o variantă de culoare albă la CES 2017 care va ajunge pe piața locală din China undeva spre sfârșitul acestui an.

Telefonul are o carcasă din cermică alături de un ecran impresionant dar și specificații tehnice top. Dispozitivul are ca specificații tehnice un ecran impresionant cu diagonala de 6,4 inci, carcaă ceramică, procesor Qualcomm Snapdragon 821 de 2,35GHz, 4GB memorie RAM, 128GB spațiu intern de stocare dar și o baterie cu capacitatea de 4400mAh.

Alte detalii mai includ o cameră foto principală cu un senzor de 16MP, funcționalități NFC, cameră foto principală compactă, senzor de proximitate ultrasonic integrat în spatele ecranului și interfața MIUI 8. Difuzorul frontal este înlocuit de o consolă ceramică piezoelectrică care permite utilizatorului să asculte convorbirile fără a fi nevoie de un difuzor tradițional.

Xiaomi a lansat noul smartphone doar pe piața locală din China și se pare că este gata să ia cu asalt și alte piețe. Conform unui anunț venit din partea companiei, telefonul Mi Mix va ajunge și pe alte piețe precum Vietnam sau Emiratele Arabe Unite.

Telefonul poate fi cumpărat și de la noi din țară chiar dacă nu este distribuit prin căi oficiale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.