Android 7.0 Nougat a început să ajungă pe Moto G4 la noi din țară. Dacă ești unul din utilizatorii acestui dispozitiv atunci te poți bucura deoarece nu mai ai mult de așteptat.

Actualizarea sistemului o vei primi prin intermediul OTA, adică o să primești o notificare pe telefon în momentul disponibilității acesteia. Chiar dacă mai mulți utilizatori au început să primească noua versiune a sistemului de operare, este posibil să mai ai puțin de așteptat deoarece aceasta va ajunge gradual la toți utilizatorii.

Primele informații referitoare la actualizarea sistemului am avut-o undeva prin luna Decembrie a anului trecut atunci când mai mulți utilizatori din India au primit Android 7.0 Nougat pe telefoane.

Suntem în luna Martie și se pare că țara noastră se numără printre cele mai norocoase deoarece Android 7.0 Nougat a început să ajungă pe modelele Moto G4 de aici.

Actualizarea are o dimensiune de aproximativ 770MB și aduce utilizatorilor cele mai dulci noutăți ale sistemului de operare de la Google. Printre noutățile disponibile în noua versiune a sistemului de operare, Lenovo a mai adăugat alte câteva îmbunătățiri printre care și noi funcții Moto Actions care adaugă scurtături pentru mai multe funcții utile.

Probabil că de actualizare se vor bucura și utilizatorii modelului Moto G4 Plus dar momentan nu avem nici o informație în acest sens. Actualizarea OTA (Over-the-Air) se va face în mod automat iar dacă nu ai primit o notificare, poți verifica manual dacă este disponibilă accesând meniul Setări -> Despre telefon -> Actualizare dispozitiv.

Despre Moto G4 și Moto G4 Plus

Telefoanele Moto G4 și G4 Plus sunt două dispozitive mid-range cu specificații tehnice similare iar diferențele sunt date de prezența, pe modelul Moto G4 Plus, a unui senzor de amprentă, a unui senzor magnetic dar și de modelul senzorului foto folosit pe camera foto principală.

Specificațiile includ un procesor cu opt nuclee Qualcomm Snapdragon 617, 2GB până la 4GB memorie RAM, 16GB până la 64GB spațiu intern de stocare dar și un ecran IPS cu diagonala de 5,5 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli.

Modelul Moto G4 a fost lansat în exclusivitate la Orange iar aici este locul unde o să-l găsești cel mai bun preț, atât la un abonament nou cât și la liber.

Modelul Moto G4 Plus cu 2GB memorie RAM și slot dual SIM poate fi achiziționat de la eMag la un preț de aproximativ 1,380 de lei iar modelul cu 2GB RAM și un singur slot SIM poate fi achiziționat de la Cel.ro cu aproximativ 1,050 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.