Ne așteptăm ca în acest an, Apple să lanseze următorul smartphone din gama iPhone. Nu se aude nici un fel de informație oficială dar zvonurile ne vorbesc despre posibilele noutăți pe care Apple le va folosi în noul iPhone 8.

2017 este anul în care Apple celebrează a 10-a aniversare a iPhone iar mai multe publicații au început să vorbească despre lansarea unui model aniversar și nu despre o lansare obișnuită așa cum am putut vedea în anii trecuți. Fie că discutăm despre iPhone X, iPhone Anniversary sau iPhone 8, cu siguranță Apple ne pregătește ceva interesant.

Conform publicației Nikkei din Japonia, viitorul smartphone iPhone 8 de la Apple va avea un ecran OLED cu diagonala de 5,8 inci. Acesta ar putea fi doar unul dintre cele trei modele pe care Apple le va lansa în acest an. Cu toate că informațiile nu pot fi verificate în nici un fel, mai mulți specialiști din domeniu susțin aceste zvonuri.

Zvonurile sugerează că Apple se pregătește să lanseze trei noi modele iPhone în acest an: modelul iPhone 8 cu ecran de 5,8 inci, modelul iPhone 7s cu ecran de 4,7 inci și modelul iPhone 7s Plus cu ecran de 5,5 inci.

Informațiile publicate de Nikkei par similare cu altele puse la dispoziție de către Ming-Chi Kuo, un analist Apple de la KGI Securities, iar acesta este cunoscut pentru acuratețea mai multor relatări și zvonuri din trecut.

Nu avem confirmări, de nici un fel, dar cu siguranță o să vedem cel puțin un nou iPhone în acest an și ar fi normal ca Apple să folosească panouri OLED pentru viitoarele modele pentru a-și impresiona clienții. O să revenim cu mai multe detalii de îndată ce vor fi disponibile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.