Motorola Phone X va primi Android 5.0 si carcasa din Kevlar

Au aparut noi detalii despre noul “SuperPhone” al Motorola. S-a aflat ca Google a lucrat asupra dispozitivului o lunga perioada de timp pentru a-i da smartphone-ului caracteristici unice, care nu pot fi gasite la iPhone sau la Samsung Galaxy.

Hugh Bradlow, directorul tehnic al operatorului australian Telstra, a anuntat ca Motorola a integrat in acest smartphone atat de bine serviciile Google, cum nu a mai facut-o nici un alt producator.

Intre timp, PhoneArena scrie ca Phone X va primi un display de 4.8 inch si o carcasa “super rezistenta” acoperita cu kevlar. Motorola a utilizat astfel de material in modelele Razr si RAZR MAXX.

Sub carcasa smartphone-ului de top va fi un procesor quad-core, sensor foto Sony Exmor RS cu suport integrat al regimului HDR si o capacitate de stocare de 128 GB. In plus, utilizatorii vor putea mari capacitatea de stocare cu ajutorul unui card microSD.

 Dupa cum se asteapta, X Phone va fi anuntat la conferinta anuala Google I/O, care va avea loc pe 15-17 mai. Se presupune ca telefonul va fi pus in vanzare pe 8 iulie. Noul gadget ar putea obtine sistemul de operare Android 5.0 (Key Lime Pie), pe care Google, cel mai probabil, il va prezenta in cadrul aceluiasi eveniment.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus