Motorola ar putea lansa in curand telefonul de top Moto X si in Europa pe 14 Ianuarie. Compania detinuta de Google a trimis invitatii la un eveniment de lansare ce va avea loc in Londra pe acea data.

„Ca urmare a lansarii globale a Moto G, dorim sa va invitam sa fiti alaturi de noi la urmatorul pas in calatoria Motorola odata cu lansarea unui nou produs pe pietele Europene.”

Motorola Moto G este un smartphone mai nou decat Moto X, telefonul a fost lansat in SUA in luna August a anului trecut. Motorola mentioneaza ca urmatorul pas ar insemna o lansare a Moto X.

Motorola Moto X este un smartphone clasic, are un display AMOLED de 4.7 inch HD, un procesor dual-core de 1.7GHz si o camera foto cu un senzor de 10MP. Telefonul vine si cu o gama larga de componente unice. Compania a mai mentionat in trecut ca va aduce dispozitivul din familia Moto X in Europa si Anglia. Pe 14 Ianuarie este posibil sa vedem un nou smartphone sau poate acelasi deja existent in portofoliul companiei.

Mai este destul de putin si vom afla, noi asteptam nerabdatori.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.