Producatorul de telefoane si tablete ZTE intra in cursa ceasurilor inteligente cu primul sau produs. ZTE BlueWatch are un display ePaper, senzori ce ii permite sa functioneze ca un pedometru si un monitor de activitate zilnica, acesta suporta mai multe aplicatii printr-un API pe care ZTE planuieste sa il deschida pe viitor.

ZTE BlueWatch seamana cu ceasul oferit de Pebble cu diferenta ca acest produs nu provine dintr-o campanie publica de strangere de fonduri, vine dintr-o companie imensa din China. ZTE BlueWatch este doar un prototip momentan iar compania nu a oferit o data oficiala de lansare a ceasului inca.

Ca majoritatea ceasurilor inteligente de pe piata, BlueWatch poate fi folosit alaturi de un telefon folosind o conexiune Bluetooth si poate afisa notificari referitoare la mesaje. BlueWatch poate afisa si informatii despre vreme, ofera informatii despre distantele parcurse, timp si viteza iar integrarea retelelor sociale va fi curand disponibila.

ZTE sustine ca viitorul ceas va oferi pana la o saptamana de durata de viata a bateriei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.