Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mozilla a lansat astazi Firefox 27. Noua versiune a browserului actualizeaza Firefox Social API ce include suport pentru serviciul de bookmarking Delicious si pentru serviciul Indian de muzica Saavn. Cea mai importanta schimbare este faptul ca noul Social API va permite utilizatorilor sa isi lanseze propriile integrari sociale.

Rolul Firefox Social API este de a oferi servicii sociale, unelte de chat si noi site-uri cu atentie pentru browser pentru notificari. Serviciul s-a lansat in 2012 iar Mozilla l-a deschis dezvoltatorilor anul trecut.

Alte actualizari ce ni le aduce Firefox 27 este suportul pentru protocolul Google SPDY 3.1 si adaugarea Transport Layer Security (TLS) versiunea 1.1 si 1.2 la arsenalul retelei Firefox. Acestea sunt, in esente, succesorii protocoalelor SSL.

Pentru versiune mobila a browserului, echipa Firefox a facut putine schimbari, aceasta ofera suport TLS 1.1 si 1.2, fonturi mai clare implicite si cateva imbunatatiri aduse la interfata.

Puteti decsrca noua versiune a browserului de pe mozilla.org.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.