Samsung a confirmat cu invitatiile ‘Unpacked 5‘ trimise presei incepand de ieri ca va anunta oficial noul Galaxy S5 pe 24 Februarie la evenimentul Mobie World Congress in Barcelona.

Telefonul anului 2014 al Samsung va veni cu un display de 5.24 inch ce va rula o rezolutie de 2560x1440px, rezolutie QHD. Daca este adevaratm atunci Galaxy S5 va deveni primul telefon QHD din emisfera Vestica (Vivo Xplay 3S a fost prim telefon QHD lansat dar disponibilitatea sa este limitata Chinei). Nu doar rezolutia dar S5 va deveni telefonul ce va trece de bariera de 500ppi deoarece densitatea pixelilor oferita va fi de 560ppi.

Mai mult decat display, Galaxy S5 va avea o baterie cu o capacitate mare, 3200mAh si, speram, o durata de viata mai mare. Ca si o comparatie, Galasy S4 are o baterie cu capacitatea de 2600mAh dar are si un display mai mic.

Ce mai este interesant este faptul ca noul smartphone va avea un spatiu intern de stocare mai mare, va veni in modele de 32Gb si 64GB, fara o versiune de 16GB si nu stim daca va avea slot pentru un card. Alte specificatii ale Galaxy S5 ne spun ca acesta va fi disponibil in doua versiuni: o versiune internationala ce va folosi un procesor Snapdragon (nu se cunoaste daca se va folosi modelul 805 sau 800) si o versiune ce va folosi propriul procesor al Samsung, Exynos.

Camera foto a Galaxy S5 va avea un senzor de 16MP alaturi de o camera foto frontala de 3.2MP, aceste informatii se potrivesc cu zvonurile recente ca urmatorul smartphone al Samsung va veni cu o camera foto de 16MP ISOSCELL, nimic surprinzator.

Aditional, Samsung Galaxy S5 se va lansa alaturi de mai multe aplicatii noi si cateva accesorii, incluzand bratara S Band.

galaxy-s5

Toate aceste informatii au provenit de la Eldar Murtazin, o sursa interna a companiei dar pana la urma totul este doar un zvon dar vom afla cat de veridic este deoarece mai este putin pana la dezvaluirea noului smartphone al Samsung.

 Foto: @evleaks, PhoneArena. Sursa: Eldar Murtazin via PhoneArena

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.