Free cookie consent management tool by TermsFeed

MSI, producator global de placi de baza, a anuntat o noua solutie de gaming in format mini-ITX. Placa de baza ofera conectivitate M.2 si un nou design PCB creat special pentru gaming. Gamerii din lume cauta intotdeauna solutii pentru unitati desktop mici si puternice.

Placa de baza ACK dezvoltata cu sprijinul Killer DoubleShot Pro ofera o latenta de 3,5 ori mai mica si date de 2,9 ori mai rapide in comparatie cu solutiile Wireless-N existente pe piata. Killer Smart Teaming permite folosirea conexiunilor LAN si WiFi in acelasi timp cu viteze de pana la 1,867 Gbps si abilitatea de a monitoriza activitatea de gaming prin LAN sau alta activitate internet prin WiFi pentru o experienta fara lag.

Advanced Stream Detect clasifica in mod automat si prioritizeaza aplicatiile sensibile la, latenta pentru jocurile online. Alaturi de alte aplicatii inteligente ce permit controlarea latimii de banda, MSI ACK este o solutie de gaming excelenta.

Specificatii placa de baza MSI ACK Z97I:

  • Suport CPU: Intel Core/Pentium/Celeron din generatia 4 si 5;
  • Cipset: Intel Z97 Express;
  • Retea: Killer E2205, Gigabit Ethernet, Killer 1525 802.11 ac, Bluetooth 4.1;
  • Interfata display: 1x Display Port, 2x HDMI;
  • Conectivitate 1x PCI-e 3.0 x16, 6x USB 3.0, 6x USB 2.0, Audio Boost cu 8 canale.
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.