Tableta Nvidia Shield primeste Android 5.0.1 Lollipop

Tableta Nvidia Shield

Cand vine vorba de tableta Shield, Nvidia a facut o treaba buna oferind utilizatorilor actualizari rapide pentru sistemul de operare. Dupa cateva saptamani de cand Android 5.0 Lollipop, Nvidia a fost printre primele companii care a anuntat actualizarea. Versiunea 5.0.1 a sistemului de operare a ajuns pe tableta de la Nvidia la scurt timp dupa anuntarea disponibilitatii de catre Google.

In mare parte, actualizarea aduce cateva rezolvari ale unor probleme si schimbari minore dar si cateva imbunatatiri notabile. O imbunatatire ar fi abilitatea de a personaliza meniul de control al energiei. In Android 5.o, Google a eliminat posibilitatea de a pune tableta in Modul Avion si Modul Silentios prin folosirea butonului Power. Nvidia a adaugat inapoi aceste optiuni odata cu noua actualizare dar si optiunea de Restart, destul de utila pentru multi utilizatori.

Aplicatia pentru camera foto a primit si aceasta cateva efecte pentru imagini si clipuri video dar au fost adaugate si cateva imbunatatiri de performanta, in special pentru navigarea printre aplicatii.

Noua actualizare ar trebuie sa fie disponibila in curand.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus