Free cookie consent management tool by TermsFeed

MSI a prezentat la CeBit ultima sa versiune al unui all-in-one-pc dedicat gemmerilor, noul AG2712. Noul PC ce este asemanator cu AIO vine cu sistemul de operare Windows 8 si alegerea dvs. pentru un procesor de a 3-a generatie de la Intel, Intel Core i5 sau i7.

Daca a-ti vazut recent un MSI AIO atunci AG2712 nu va va surprinde prea mult. Carcasa este construita din culori variate, umbre si finisaje de plastic ceea ce cu siguranta nu va castiga nici un premiu pentru design.

AIO are un tel: jocurile pe PC

MSI a adaugat suport pentru touchscreen (pentru un pret mai mare) si s-a gasit spatiu si pentru o placa video Nvidia GeForce GTX 670X. Sistemul utilizeaza THX TruStudio Pro pentru procesarea audio iar compania a mai inclus sin Wi-Fi.

Partea stanga a ecranului este locul butoanelor pentru pornirea sistemului ca si alte butoane de control, indicatorii LED, doua porturi USB 3.0 si un cititor de carduri de memorie integrat. Pe spatele PC-ului gasim doua porturi aditionale USB 3.0, doua porturi USB 2.0, mufele placii audio, retea si VGA. Sistemul include si doua porturi HDMI – una pentru intrare si una pentru iesire. Pe partea dreapta avem unitatea optica in eventualitatea ca inca mai folositi CD-urile sau doriti sa urmariti un film de pe DVD.

MSI nu a dezvaluit pretul pentru noul sau AG2712 inca dar a oferit o lista cu facilitati hardware si pozitii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.