Mult asteptatul Apple Watch a fost prezentat astazi

Apple Watch

Apple a anuntat astazi pretul si disponibilitatea pentru mult asteptatul Apple Watch. Acesta va fi disponibil pe piata incepand cu 24 Aprilie in mai multe tari ca: Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Anglia si SUA.

Apple Watch este o unealta puternica de masurare a timpului, un dispozitiv de comunicare si un asistent personal pentru sanatate si fitness.

“Apple Watch incepe un nou capitol in modul in care relationam cu tehnologia si credem ca clientii nostri il vor iubi: a spus Jony Ive, vice presedintele departamentului de design al Apple.

Apple Watch introduce tehnologii inovatoare ca Digital Crown, o modalitate inovatoare de navigare, scroll, zoom fara ca ecranul sa afecteze utilizarea. Ecranul Retina cu Force Touch folosit pe noul ceas simte diferenta dintre atingere si apasare oferind un nou mod de a accesa controalele relevante iar noul Taptic Engine ofera in mod discret o atingere pe incheietura atunci cand primiti o notificare sau un mesaj.

Ceasul poate fi personalizat cu mai multe fete (ceas analogic, Chronograph etc.) si va indica ora cu o acuratete de 50 milisecunde fata de UTC. Alte functii ale ceasului mai includ trimiterea de mesaje, citirea mesajelor email sau raspunderea la apeluri primite e iPhone. Taptic Engine va alerteaza cu o atinhere usoara pentru a nu pierde nimic important. Ceasul include Apple Pay, Siri su direct prin intermediul hartilor companiei.

Apple Watch este disponibil in versiunile de 38 si 42 mm si va fi oferit in 3 colectii: Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Ceasul este construit pentru a oferi o utilizare pentru 18 ore.

Preturile Apple Watch incep de la 549$ pentru Apple Watch simplu si ajunge pana la 10.000$ pentru Apple Watch Edition.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus