Capabilitatile implicite ale Android lasa mult de dorit asa ca magazinul Play Store ofera destule alternative pentru redarea continutului video.

MX Player a fost una din aplicatiile preferate ale utilizatorilor iar cea mai recenta actualizare rezolva mai multe probleme aparute cu rularea aplicatiei pe dispozitivele Android 5.0+ alaturi de alte noi functii. Cea mai notabila functie a player-ului video MX Player este abilitatea de a incarca si descarca fisiere cu subtitrari pe web. Asta inseamna mult daca urmariti des filme intr-o limba ce nu o cunoasteti.

Functia foloseste limba setata pe dispozitiv pentru a cauta subtitrari pe opensubtitles.org fie dupa numele clipului video sau dupa o cautare manuala. Pentru cei ce folosesc o tastatura fizica, tastele sus si jos pot indeplini functii specifice pe ecranul de redare iar ascunderea controalelor poate fi dezactivata (dar poate fi si ascunsa manual). Daca preferati, butoanele next si back pot indeplini finctiile de derulare, inainte si inapoi.

Cea mai noua versiune a MX Player rezolva o problema cu decodorul HW+ ce facea unele probleme utilizatorilor.

MX Player este o aplicatie gratuita (de tipul ad-supported – afiseaza reclame) dar daca doriti sa oferiti ajutor dezvoltatorului atunci puteti achizitiona versiunea platita ce are un pret de aproximativ 28 de Lei.

Descarcati gratuit MX Player din Google Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.