Free cookie consent management tool by TermsFeed

De curand, Telekom Romania a lansat serviciul unic Magenta One, Vodafone ofera utilizatororilor YOU, Orange va ofera bonusuri semnificative la incheierea a celui de-al 2-lea abonament iar RCS-RDS a redus abonamentul lunar la Digi.Mobil.

Telekom Magenta One

Nelimitat Voce L + Voce S + Internet L + Televiziune L – acesta este un pachet popular ce face parte din oferta Magenta One de la Telekom Romania. Pe scurt, pachetul ofera utilizatorilor:

  • Comunicare nelimitata mobila si fixa in reteaua Telekom alaturi de SMS nelimitat in retea, nelimitat minute internationale catre numerele fixe pe mobil, 1,7GB trafic de date lunar pentru mobil si 100 de minute oricand pentru telefonia fixa. Pachetul include si un telefon Samsung Galaxy Young 2 DUOS gratuit.
  • Internet fix la viteza de 200Mb/s alaturi de un router wireless inclus.
  • Televiziune cu 140 de canale incluse, 14 canale in format HD dar si 62 de canale pe Telekom TV ce le puteti urmari online de pe orice tableta sau telefon.

Mai multe informatii: Telekom Magenta One

Vodafone RED 19

Pachetul RED 19 de la Vodafone va ofera nelimitat minute si SMS in orice retea nationala, 250 de minute internationale pe mobil, 1,5GB trafic de date lunar pentru smartphone la conectivitate 4G alaturi de un bonus de net nelimitat pentru o perioada de 4 luni de zile. Pachetul recomanda achizitionarea unui smartphone Samsung Galaxy Core Prime la pretul de 14 EUR. Pretul abonamentului este de 19EUR/luna.

Mai multe informatii: Vodafone RED 19

Orange Cangur 16

Cangur 16 va poate oferi pentru un abonament de 16EUR/luna: 1GB trafic de date la viteza 4G, 500 minute si SMS nationale, nelimitat minute si SMS in retea si 10GB spatiu in Orange Cloud.

Mai multe informatii: Orange Cangur 16 

Digi Mobil Optim Nelimitat

RCS-RDS ne-a obisnuit cu super oferte la abonamentele pentru telefonia mobila iar pachetul Optim Nelimitat este deja o vedeta pe piata. Abonamentul va poate oferi: nelimitat pentru minute si SMS in retea si in afara retelei dar si catre principalele retele fixe internationale, 5GB trafic de date la viteza de 21,6Mb/s. Pretul abonamentului incepe de la 4EUR/luna iar acesta variaza in functiile de serviciile detinute.

Mai multe informatii: Digi Mobil Optim Nelimitat 

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.