Smart Bulletin – raspunsul LG la HTC BlinkFeed – poate fi util daca folositi aplicatiile oferite de companie dar daca nu doriti asta?

Smart Bulletin incorporeaza programarile, numarul de pasi si telecomanda de la TV printr-o singura glisare dar daca folositi Google Fit in locul LG Health? Poate folositi Spotify, nu aplicatia proprie LG Music. In orice caz, Smart Bulletin nu este asa de „smart” cum am putea crede sau dori si este posibil sa puteti dezactiva serviciul.

Cum se dezactiveaza Smart Bulletin

LG G4 Smart Bulletin
LG G4 Smart Bulletin

Glisati catre Smart Bulletin si apasati pe iconita de setari. Puteti vedea sectiunile aplicatiei Smart Bulletin unde puteti de-selecta sau reordona iar in coltul de sus regasiti un comutator pentru a dezactiva definitiv Smart Bulletin. Pur si simplu folositi comutatorul de sus pe pozitia Off si mergeti inapoi la ecranul de start unde veti gasi ecranul Home dar fara micul G in lista de pagini.

Puteti reactiva serviciul Smart Bulletin oricand doriti asta, daca va lipseste. Pur si simplu mergeti la setarile dispozitivului – Device – Home, aici mergeti la Smart Bulletin. Puteti actiona comutatorul in pozitia in care o doriti fara a fi nevoie sa accesati setarile aplicatiei Smart Bulletin.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.