Serviciul este deja disponibil in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Belgia si Luxembourg dar acesta se va extinde si in Spania, Portugalia si Italia spre sfarsitul acestui an.

Netflix, serviciul de video streaming din SUA, a anuntat ca va ajunge in Portugalia, Italia si Spania in luna Octombrie permitand utilizatorilor de internet sa se aboneze si sa urmareasca o selectie mare de emisiuni TV si filme.

La lansare, conform companiei, va oferi servicii bazate pe locatie ale emisiunilor si filmelor proprii – Daredevil, Sense8, Bloodline, Grace and Frankie, Unbreakable Kimmy Schmidt, Marco Polo, Beats of No Nation, Crouching Tiger, Hidden Dragon II: The Green Legend, Jadotville si Ridiculous 6. Alte titluri sunt asteptate sa fie adaugate rapid. Continutul oferit va dispune de subtitrari sau dublari si va fi disponibil la rezolutii inalte, HD su 4K.

Netflix nu a anuntat preturile pentru noile locatii dar in celelalte tari din Europa unde este disponibil, serviciul are un pret de aproximativ 8€ pe luna, dupa o luna gratuita de utilizare.

Dupa lansarea in aceste noi locatii, Netflix numara aproximativ 50 de tari un este disponibil, 13 dintre acestea sunt tari Europene. Compania tinteste ca disponibilitate 200 de tari pana la sfarsitul anului – oferindu-si serviciile, efectiv, in intreaga lume.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.