Aplicatia My Data Manager este una destul de robusta ce va ofera multe optiuni in privinta felului in care doriti sa urmariti traficul de pe telefonul mobil. Una dintre optiunile sale unice este ca va ofera abilitatea de a urmari traficul lunii precedente pentru a va oferi o idee despre cum puteti optimiza traficul de internet pe care il aveti. Aplicatia aloca o cantitate de date pe care o puteti folosi pentru fiecare zi in parte .

Aplicatia suporta setari pe baza consumului de date conform traficului pe care il aveti. Puteti pune alarme pentru a va atentiona cand ati depasit traficul inclus fie pe fiecare zi in parte, fie lunar. De asemenea, va ofera setari si pentru datele in roaming, separat fata de traficul de date intern.

Pe langa monitorizarea traficului si alarmare, My Data Manager ofera si alte moduri de a va arata cum va folositi acest trafic. Una dintre optiunile noastre favorite este abilitatea de a pozitiona un widget in bara de notificari pentru a vedea cate date am consumat pana acum.

My Data Manager este disponibila pentru toate dispozitivele Android.

Aplicatia My Data Manager poate fi descarcata gratuit din Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.