Atunci când Android M a fost prezentat de Google, compania a avut vești nu prea bune pentru deținătorii dispozitivelor Nexus 4, Nexua 10 și Nexus 7 (ediția din 2012). Conform anunțului făcut, aceste dispozitive nu primeau Android M datorită faptului că dispozitivele erau destul de vechi dar este posibil să nu fie așa.

O referință a numelui de cod a Nexus 10, manta, a apărut în directorul AOSP a dispozitivului iar actualizarea ce avea data de 28 Mai a fost identificată ca android-m-preview. Actualizări similare au fost descoperite și pentru Nexus 4 și Nexus 7 WiFi sugerându-ne faptul că aceste dispozitive ar putea primi viitoarea versiune a Android la lansare.

Se pare că Google încă investește în dispozitivele mai vechi și plănuiește să ofere utilizatorilor Android M. Acestea sunt vești bune fiindcă, până la urmă, asta înseamnă programul Nexus de la Google.

Chiar dacă nu a fost făcut un anunț oficial despre actualizarea dispozitivelor mai vechi, nu fiți surprinși dacă o să primiți Android M.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.