Nexus 5: pretul probabil, specificatii (video)

CNET prezice ce are Google™ in plan pentru urmatoarea varianta Nexus – daca va avea pretul scazut, pret scazut ce a facut din Nexus 4 un mare succes.

lg nexus 5 google android 5

La prima impresie, Nexus 4 arata similar cu alte smartphoneuri – procesor cu 4 nuclee, un ecran cu o rezolutie inalta si o camera decenta si cea mai recenta versiune de Android.

Ce nu am luat insa in considerare este pretul sau scazut de doar 299$ ce ofera posesorilor de smartphoneuri sa detina un smartphone cu un buget scazut, un smartphone capabil ca si Samsung Galaxy S3 dar ce are un pret la jumatate decat a acestuia. Lipsa 4G ar fi greu de indurat dar la un astfel de pret nu prea avem de ce sa ne plangem.

Acum suntem doar pe linia barfelor, observand schimbarile din piata si intrebandu-ne ce va fi nou in Nexus 5 ce este posibil sa fie lansat in cursul acestui an.

Puteti urmari prezentarea video pentru a vedea analiza echipei de la CNET si sa aflati la ce v-ati putea astepta de la urmatoare varianta Nexus.

Analizam si faptul daca Nexus 5 va avea un acelasi pret scazut ca fratele sau mai mic si ce ne ofera viitorul pentru smartphone-urile Android.

UPDATE: 

Nexus 5 a fost lansat si este disponibil si in Romania: Oficial: Android 4.4 KitKat si Nexus 5

               

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus