Conform unui raport al celor de la Cnet, care il citeaza pe analistul IHS, Ricky Park, se pare ca nu mai avem mult de asteptat pentru noua tableta Nexus 7, numita si Nexus 7 2.

Analistul citat ofera o serie de informatii despre Nexus 7. Cea mai interesanta dintre toate este aceea ca Asus nu va fi compania care va incepe productia de masa a acestei tablete, in schimb cei de la Google™ i-au ales pe cei de la Quanta. Cu toate acestea, ecranul va fi pus la dispozitie de Japan Display si AUO, numele celor din urma fiind mentionat anterior si anterior in alte articole pe aceasta tema. Se pare ca cei doi producatori vor incepe expedierea pieselor pentru Nexus 7 2 luna aceasta sau luna viitoare.

In cazul in care informatiile se vor dovedi a fi adevarate, atunci si zvonul lansat de cei de la Digi Times cum ca tableta va fi lansata in luna iulie este adevarat. Sa nu uitam faptul ca si actualul model de Nexus 7, cel aflat pe piata, a fost lansat tot in iulie. De asemenea, Google nu planuieste sa intre in competitie cu producatorii de tablete de clasa medie care isi vor lansa produsele in aceasta vara, astfel ca pretul noului Nexus 7 va fi in jur de 172 euro (varianta de 16 GB).

Un alt amanunt care a mai fost deja precizat anterior este faptul ca dispozitivul va avea o rezolutie de 1920 x 1080 si o densitate de 323 pixels per inci.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.