Motorola X Phone (Moto X), zvonuri cu specificatii

Nu s-a mai auzit de ceva vreme de Motorola X Phone dar multumita cunoscutului utilizator @evleaks – o sursa nelimitata de zvonuri despre viitoarele dispozitive, smartphone-ul co-dezvoltat de Google™ si Motorola iese iarasi la suprafata.

Chiar daca multe surse au sustinut ca Motorola X Phone va fi dezvaluit la Google I/O din luna Mai, telefonul nu a fost prezent la eveniment. Nu se stie prea multe despre misteriosului smartphone dar cel putin stim ca exista. Motorola a confirmat ca Moto X este intr-adevar in lucru, la conferinta D11.

Specificatiile Motorola X Phone

Conform @evleaks, noul smartphone va avea un display HD 720p si va fi propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro – MSM8960 – bazat pe doua nuclee Krait la frecventa de 1.7GHz, mamoria RAM are capacitatea de 2GB, 16GB spatiu intern de stocare, o camera frontala de 2MP si una pe spate de 10MP.

Mentionatul smartphone vine instalat cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Desi Motorola sustine ca X Phone are rolul de a intra pe piata ca un concurent pentru iPhone 5S si Samsung Galaxy S4, detaliile tehnice zvonite be arata contrariul, este mai degraba un membru al dispozitivelor medii.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus