Nike va parasi piata accesoriilor lasand in spate Nike FuelBand

Un zvon ce a aparut in presa Vineri vorbeste despre faptul ca Nike va opri divizia responsabila cu crearea accesoriilor portabile inteligente – FuelBand – incepand cu concedierea a 55 de persoane din echipa de dezvoltare.

Citand persoane familiare cu situatia, CNet sustine ca Nike planuieste sa inchida divizia Digital Sport, divizie ce este responsabila cu dezvoltarea produselor FuelBand SE, Nike+ sportwatch si a altor dispozitive portabile.

Potrivit aceleiasi surse citata de CNet, Nike a informat persoanele din cadrul diviziei cu privire la aceasta decizie Marti iar la finalul saptamanii compania a concediat 55 de persoane. Conform unui membru al echipei sustine ca directorii companiei au fost neglijenti, au investit multi bani fara a sti ce fac cu exactitate.

Aceleasi zvonuri vorbesc si despre faptul ca Nike va aproviziona Apple cu solutiile software dezvoltate pentru mult zvonitul ceas iWatch. Nike a mai anuntat saptamana trecuta o noua entitate de cercetare si dezvoltare in San Francisco denumita Fuel Lab ce se va concentra pe constructia de produse derivate din sistemele NikeFuel.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *