Un zvon ce a aparut in presa Vineri vorbeste despre faptul ca Nike va opri divizia responsabila cu crearea accesoriilor portabile inteligente – FuelBand – incepand cu concedierea a 55 de persoane din echipa de dezvoltare.

Citand persoane familiare cu situatia, CNet sustine ca Nike planuieste sa inchida divizia Digital Sport, divizie ce este responsabila cu dezvoltarea produselor FuelBand SE, Nike+ sportwatch si a altor dispozitive portabile.

Potrivit aceleiasi surse citata de CNet, Nike a informat persoanele din cadrul diviziei cu privire la aceasta decizie Marti iar la finalul saptamanii compania a concediat 55 de persoane. Conform unui membru al echipei sustine ca directorii companiei au fost neglijenti, au investit multi bani fara a sti ce fac cu exactitate.

Aceleasi zvonuri vorbesc si despre faptul ca Nike va aproviziona Apple cu solutiile software dezvoltate pentru mult zvonitul ceas iWatch. Nike a mai anuntat saptamana trecuta o noua entitate de cercetare si dezvoltare in San Francisco denumita Fuel Lab ce se va concentra pe constructia de produse derivate din sistemele NikeFuel.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.