Samsung si Amazon si-au unit fortele pentru a oferi gratuit carti posesorilor de telefoane Galaxy

Samsung si Amazon au anuntat un parteneriat care va aduce aplicatia Kindle si carti gratuite pe dispozitivele Galaxy.

Samsung Book Deals este numele ofertei, iar fiecare posesor al unui dispozitiv Galaxy, fie ca este vorba de smartphone sau tableta cu cel putin Android 4.0, va avea acces la 12 ebook-uri gratuite pe an.

Utilizatorii au de ales un titlu din patru propuse in fiecare luna.

O alta veste buna este aceea ca aplicatia nu se va folosi de niciuna dintre specificatiile hardware ale dispozitivelor Samsung, cum ar fi de exemplu Smart Screen, pentru a descoperi cand un utilizator citeste.

“Suntem incantati de faptul ca Samsung a ales Kindle drept furinizor de carte in format electornic”, a declarat Jorrit Van der Meulen, vicepresedinte Kindle Europa. “Cu Kindle pentru Samsung, oamenii din intreaga lume vor avea acces instant la cel mai buna librarie digitala, inclusiv la mai mult de o jumatate de milion de titluri care sunt disponibile numai in Kindle Store, precum și la caracteristici inovatoare, cum ar fi Whispersync, Time to Read si multe altele. “

Aplicatia Kindle pentru Samsung este disponibila incepand de astazi in peste 90 de tari si poate fi descarcata din Samsung Apps.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus