Chiar dacă se tot discută despre faptul că Google va renunța la brand-ul Nexus pentru viitoarele telefoane, se pare că nu este cazul și pentru tablete. Conform bine-cunoscutului leaker Evan Blass, Huawei lucreaă deja la noua tabletă Nexus 7 iar aceasta ar putea fi lansată până la sfârșitul acestui an. Huawei Nexus 7, varianta ce va fi lansată în acest an, ar putea oferi clienților 4GB capacitate a memorie RAM și un ecran cu diagonala de 7 inci.

Tableta și-ar putea face debutul alături de noile telefoane Pixel și Pixel XL pe care Google le va lansa în curând, mai exact pe 4 Octombrie, conform zvonurilor.

Toate aceste informații sunt doar zvonuri așa că o viitoare tabletă ar putea renunța la brand-ul Nexus și va fi lansată în familia Pixel sau ar putea avea numele Huawei 7P, nume care a mai apărut în alte zvonuri. Până la o lansare oficială nu putem fi siguri de exactitatea acestor informații.

Tableta originală Nexus 7 a fost dezvoltată de ASUS și a fost un produs extraordinar. Aceasta încorpora materiale de calitate alături de specificații decente și un sistem de operare fără modificări oferind astfel utilizatorilor o experianță pură Android pe un produs durabil la un preț accesibil și bugetelor mai mici.

Lansarea tabletei a fost un real succes pentru companie. Aceasta a fost foarte populară și prin prisma faptului că puține companii puteau oferi un produs la fel de calitativ la un preț asemănător. Următoarea tabletă lansată a fost Nexus 9 pe care a dezvoltat-o HTC dar aceasta a fost prea scumpă.

Mai avem aproximativ o lună de zile până pe 4 Octombrie așa că va trebui să mai așteptăm puțin până vom afla ceva oficial. Până atunci ne putem bucura de evenimentul pe care Apple îl organizează mâine, 7 Septembrie unde este posibil să vedem lansarea noilor telefoane iPhone.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.