Cu doar câteva zile în urmă, au apărut în presă imagini cu ceea pare a fi primul smartphone cu Windows 10 al Microsoft : Talkman (ce ar putea fi lansat ca Lumia 940 sau Lumia 950) dar și despre Cityman (ce ar putea fi lansat ca Lumia 940XL sau Lumia 950XL). În acest moment, am putut vedea imagini cu un model de o culoare neagră a Talkman iar acum avem disponibile, în imagini, versiunile în culoare albă.

Lumia Talkman este alb, complet cu accente de culoare argintie pe margine dar și pe spate iar fața are culoarea neagră. Așa cum poate cunoașteți, Talkman va fi mai mic față de versiunea XL: acesta va avea un ecran cu diagonala de 5,2 inci Quad HD.

Alte specificații zvonite includ un procesor cu șase nuclee Qualcomm Snapdragon 808, cameră foto principală PureView cu un senzor de 20MP și secundară cu un senzor de 5MP dar și 3GB capacitate a memoriei RAM sau 32GB spațiu intern de stocare extensibil. Viitorul smartphone va avea, nu mai puțin de patru microfoane ce va oferi ceea ce Nokia obișnuia să denumească High Amplitude Audio Capture (HAAC).

Se zvonește că Lumia Talkman va avea dimensiunile de 145,6×73,4×0,0 mm iar Cityman (ce va avea un ecran de 5,7 inci Quad HD) va avea dimensiunile 153x79x8,6mm.

Ambele dispozitive pe care Microsoft le va lansa vor fi anunțate pe 19 Octombrie atunci când Micorosft va dezvălui noua tableta Surface 4 și purtabilul Band 2.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.