Noua tastatură ce va fi folosită în viitorul model de top al BlackBerry du Android a fost anunțată în cadrul MWC 2015 iar compania a promis ca dispozitivul va fi lansat undeva în acest an. De la eveniment, compania a păstrat tăcerea și nu a oferit nici un fel de detaliu oficial despre BlackBerry Venice.

Cele mai recente informații apărute în presă au prezentat și noua tastatură, în mai multe imagini alături de slotul pentru cartela SIM sau slotul pentru cardul microSD ce sunt poziționate pe partea de sus a dispozitivului.

Aceasta este o primă vedere la mecanismul tastaturii (aceasta este o reminescență a cele folosite în Torch 9800 din 2010) și confirmarea faptului că BlackBerry Venice va deține o cameră foto principală cu un senzor OIS de 18MP și un spate texturat. Alte detalii despre noul smartphone mai includ un ecran cu diagonala de 5,4 inci ce va rula o rezoluție de 2560×1440 pixeli, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP, procesor Snapdragon 808 ce va rula la frecvența de 1,8GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM și va rula sistemul de operare Android Lollipop (nu se cunoaște care versiune).

Noi suntem nerăbdători să vedem noul model de top BlackBerry Venice cu Android și suntem de părere ca va fi un real succes al companiei prin prisma tastaturii fizice folosite dar și prin securitatea datelor (știm cu toții că BlackBerry este un producător de dispozitive mobile ce pune un mare accent pe securitate și siguranță).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.