Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu toții știm că AOC este un producător important de monitoare iar noile produse sunt dedicate multitasking-ului. Trecem printr-o nouă eră de dezvoltare digitală și odată cu aceasta trebuie să ne adaptăm atunci când vorbim despre sarcini multiple. Utilizatorii avansați pun un mare accent pe monitoarele cu ecran lat, rezoluție ridicată dar și pe numărul de conexiuni.

Oferă mai mult spațiu orizontal pentru multitaskerii ambițioși: un monitor 21:9 ultrawide

Mai mult spațiu înseamnă și productivitate îmbunătățită iar asta se poate face cu ajutorul monitoarelor UltraWide.Pentru munca la proiecte și pentru flexibilitate, utilizatorii trebuie să fie conștienți de multe progrese în același timp. Solutia: afișarea mai multor aplicații simultan. Astfel, un monitor ultrawide reprezintă alegerea ideală. Cu un ecran lat de 21: 9, zilele de defilare fără sfârșit sau comutarea între ferestre au dispărut. Mai multe modele noi vin, de asemenea, cu un ecran curbat pentru o experiență mai completă de vizionare.

Ecranele UltraWide – precum cel curbat AOC C3583FQ sau U3477PQU AOC – permit utilizatorului să plaseze aproape patru pagini A4, una lângă alta, sau să obțină o imagine de ansamblu rapidă pentru peste 16 clipuri video, de exemplu de la camerele de supraveghere, afișate una lângă alta, fără distorsiuni. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, e-mailul sau messengerul pe o jumătate din spațiul de lucru și software-ul lor de birou sau de editare pe cealaltă jumătate. Datorită rezoluțiilor înalte QHD sau Full HD, aceștia sunt în măsură să vadă cele mai mici detalii – chiar și cu mai mult de una sau două ferestre deschise pe același ecran. Astfel, opțiunile integrate, cum ar fi picture in picture sau picture by picture, sunt alegerea perfecta pentru a economisi spațiu și timp.

Noul model 21:9 vine cu un ecran curbat

In plus, multitaskingul poate ajuta utilizatorul să-și îndeplinească cerințele ridicate de productivitate. Conectarea mai multor dispozitive periferice direct cu monitorul economisește timp și spațiu – iar utilizatorii nu trebuie să se târască sub masă sau să se confrunte cu un nod de cabluri.

Modelele AOC U3277PQU și Q3277PQU oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv DisplayPort, HDMI (MHL acceptată pentru sincronizarea și încărcarea telefoanelor mobile sau a tabletelor), DVI, VGA și un hub USB 3.0 pentru transferul de date sau de încărcare a dispozitivelor USB. U3277PQU are un sistem conector avansat HDMI 2.0 pentru redare video UHD video cursivă cu până la 60 de cadre pe secundă. Beneficiile sunt clare: utilizatorii au nevoie doar de un singur monitor pentru toate tipurile de conexiuni. Ele pot conecta afișajul cu o cameră sau un televizor, să încarce datele dintr-o tabletă la PC și, în același timp, pot reîncărca un smartphone prin intermediul MHL.

DisplayPort, HDMI cu MHL, DVI, VGA, USB 3.0: Un monitor, mai multe conexiuni

Utilizatorii care doresc să ducă multitasking la nivelul următor pot combina, în același timp, de exemplu, un monitor cu ecran lat cu mai multe dispozitive periferice sau chiar unul, două sau mai multe monitoare suplimentare. Nu există nici o limită a setărilor multitasking de azi. Ca rezultat, în special jucătorii hard-core pot încerca ultima experiență de joc care înconjoară întregul câmp vizual. Și utilizatorii care lucrează la sarcini extrem de complexe pot construi setările individuale pentru a avea toate aspectele cruciale ale muncii lor dintr-o privire. Cu această ocazie, opțiunile ergonomice, cum ar fi modul de pivotare, pot intra în acțiune pentru a optimiza construcția individuală.

Dar multitaskingul nu este doar pentru cei ambițioși. Chiar si utilizatorii ocazionali pot reduce efortul celor mai simple sarcini pe tot parcursul zilei prin utilizarea opțiunilor simple de multitasking ale monitorului lor. Și nu se vor mai întoarce după ce l-au încercat. Pentru că atunci când vine vorba de multitasking și de productivitatea crescută, zicala „mai puțin este uneori mai mult” nu este neapărat adevărată.

Prezentare general a produselor AOC menționate:

AOC C3583FQ
Monitor curbat de 35’’ (21:9) cu o largă rezoluție Full HD DE 2569 × 1080, o viteză îmbunătățită de 160 Hz și tehnologia Adaptive-Sync inclusă. Cu o rază de 2000 mm, este mai curbat decât alte monitoare convenționale curbate, oferind un nivel ridicat de afundare deosebit pentru jucătorii și utilizatorii multi-task.

AOC U3477PQU
Monitorul ultrawide QHD 34″ (21: 9), cu un panou IPS puternic, o rezolutie impresionanta de 3440 x 1440 pixeli, prezintă mai multe opțiuni și conexiuni ergonomice (inclusiv USB 3.0 și HDMI cu funcționalitate MHL). Acest monitor 34″ (86,7 cm) ultrawide QHD este alegerea potrivită pentru amatorii de cinema și utilizatorii exigenți multi-task deopotrivă.

AOC U3277PQU și Q3277PQU
U3277PQU dispune de un panou AHVA-IPS cu o rezoluție de 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, care este de patru ori mai mare decât cea a unui panou standard, Full HD. Utilizatorii fără o placă grafică compatibilă 4K modernă pot obține în continuare imagini strălucitoare de înaltă rezoluție cu Q3277PQU și panoul său QHD AMVA. Rezoluția QHD de 2560 x 1440 pixeli oferă o densitate a pixelilor imbunătățită cu mult peste cea a monitoarelor Full HD de aceeași dimensiune. Ambele monitoare se prezintă ca modelele 32’’ și sunt bogate în caracteristici. Ele sunt blânde cu ochii și oferă multe conexiuni, plus tehnologia FREE AOC Flicker.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.