Luna trecuta a aparut in presa primul zvon despre faptul ca Google face echipa cu LG pentru lansarea unui smartwatch, ceasul isi va avea debutul la evenimentul Google I/O din luna Iunie. Pana acum se cunosteau foarte putine detalii daca ceasul va folosi viitorul SDK Android pentru accesoriile inteligente sau daca va folosi functionalitatile Google Now. Multumita cunoscutului @evleaks, am aflat mai multe din noutatile aduse de noul smartwatch.

Conform @evleaks, ceasul inteligent va utiliza un ecran LCD IPS cu diagonala de 1.65 inchi ce va rula la o rezolutie de 280×280 alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 512MB si 4GB spatiu de stocare, nici o informatie despre procesorul utilizat, inca dar ca sa ne putem face o idee, noul smartwatch va concura cu Galaxy Gear 2.

Recentul smartwatch de la Samsung foloseste un ecran Super AMOLED de 1.63 inch ce ruleaza la o rezolutie de 320×320 pixeli, un procesor dual-core de 1GHz, o camera foto cu un senzor de 2MP, 512MB memorie RAM si 4GB spatiu de stocare. Daca aruncam o privire la specificatiile celor doua dispozitive putem specula faptul ca acestea sunt similare cu diferenta ca Gear 2 are un ecran si o rezolutie mai mare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.