Free cookie consent management tool by TermsFeed

Conform unor surse citate de HotNews procesul de fuziune dintre Romtelecom si Cosmote va evolua intr-un rebranding al companiei devenind astfel T-Mobile.

Rebrandingul companiei in T-Mobile (Deutsche Telekom) a fost aprobat deja de consiliul de administratie al Romtelecom cu costul a peste 40 de milioane de euroe. Atat Cosmote cat si Romtelecom sunt controlate, indirect, de grupul Deutsche Telekom, Romtelecom fiind detinuta de grupul OTE. Conform planului de rebranding acesta se va sfarsi pe 12 Septembrie anul curent.

Contactati de HotNews, reprezentantii Romtelecom si Cosmote nu au putut da detalii “Acesta este un subiect care tine de competenta actionarilor nostri. La acest moment, este prematur sa oferim detalii suplimentare”.

Zvonuri au existat inca de anul trecut de cand Nikolai Beckers, seful Romtelecom si Cosmote, a vorbit despre fuziunea celor doua companii la prima sa conferinta de presa de la preluarea mandatului. Ambele companii telecom au avut venituri in scadere fata de anul 2012 conform raportului financiar. Statul Roman detine 45.99% din actiunile Romtelecom iar in acest an aceasta vor fi listate la bursa.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.