Majoritatea zvonurilor spun că mai este mai puțin de o lună de zile până la lansarea oficială a Galaxy S7. Următorul smartphone de top al Samsung va fi lansat în cadrul MWC 2016, eveniment ce va avea loc în Barcelona în perioada 22-25 Februarie. Gama Galaxy S de la Samsung este una mult așteptată de fani maia les dacă începem să discutăm despre viitorul Samsung Galaxy S7.

În presă a apărut o posibilă pagină a unei prezentări din interiorul companiei. Această pagină a fost trimisă mai multor publicații de către o sursă anonimă, sursă ce susține că este un angajat al companiei. În imagine putem afla unele specificații, posibile, ale Galaxy S7, specificații despre care s-a discutat mult în ultima perioadă.

Conform informațiilor, Samsung Galaxy S7 are un ecran cu diagonala de 5,1 inci ce afișează o rezoluție de 1440p, cameră foto principală BRITECELL cu un senzor de 12MP alături de 4GB capacitate a memoriei RAM. Sunt menționate două cipuri: Snapdragon 820 și Exynos 8890 așa că va fi lansat în cel puțin două versiuni, în funcție de piață. Aceste detalii tehnice se potrivesc cu mai multe zvonuri apărute în ultima perioadă.

Viitorul flagship al Samsung va avea un design similar cu existentul Galaxy S6, așa cum poate ne-am obișnuit în ultima perioadă. Mai avem puțin de așteptat până la Mobile World Congress așa că rămâneți alături de noi pentru mai multe informații.

Samsung Galaxy S7 @PhoneArena
Samsung Galaxy S7 @PhoneArena
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.